За сите Ваши прашања, консултации и нарачки можете да се обратите на:

Новица Столески (главен копаничар мајстор)

Email

novica.stoleski@dveri.mk; novica.stoleski@gmail.com

Mobile

+38970300680

Или да ја пополните формата:

  Please tell us you are not a robot *

  Fields marked with (*) are required

  ДВЕРИ ДООЕЛ

  Мирче Ацев,9

  6330,Струга

  Р.Македонија